O nas

Kilka słów o Piri Piri

początki

PIRI PIRI

Historia Kebabu Piri-Piri rozpoczyna się od końca roku 2014 kiedy to kupiliśmy nasz pierwszy lokal przy ul. Nałęczowskiej 67 od słynnego wówczas w Lublinie „MUSTAFY”. Człowiek ten był wtedy znany szczególnie ze swojego talentu gastronomicznego i odniesionego sukcesu- mieszanki przypraw sprowadzanych bezpośrednio z Syrii do Kebabu z Kurczaka. Z tej receptury korzystamy do dnia dzisiejszego. I taką też stosujemy w produkcji naszego mięsa dla innych lokali.

rozwój

PIRI PIRI

Z biegiem czasu Nasza firma bardzo się rozwinęła. Otworzyliśmy kolejny lokal – przy ul. Krańcowej 107. W 2018 roku przy pomocy naszych przyjaciół z Turcji opracowaliśmy nasz autorski Kebab Wołowo-Barani. Jest to prawdziwy hit sprzedażowy i mamy go również w naszej ofercie produkcyjnej. Pierwsze kroki w kierunku produkcji stawialiśmy w firmie Meatfarm pod Warszawą. W 2019 roku nawiązaliśmy współpracę z firmą „Zakłady Mięsne Cioczek” w Lublinie gdzie zaczęliśmy produkować nasze Kebaby na większą skalę. W 2021 roku przenieśliśmy produkcję do firmy „JP Food” i do chwili obecnej współpracujemy z tym zakładem.

Otwarte 7 dni w tygodniu

Nasze lokale otwarte są 7 dni w tygodniu, od poniedziałku do niedzieli.

Autorski kebab

W ofercie posiadamy kebab wołowo-barani oraz kurczak Piri-Piri

Z dowozem do klienta

Zamów jedzenie online lub telefonicznie, a dowieziemy je w ciągu 60 min.

10

Lat doświadczenia

2

Lokale w Lublinie

3000

Ocen w google

365

DNI OTWARTE W ROKU